Waarom Schoonmaakbedrijf Rotterdam?

W

Als je woonachtig bent in de drukke stad Rotterdam dan is dit heel herkenbaar. De grote stad neemt veel viezigheid met zich mee en dat is terug te vinden in de stad. Vieze toiletten, onhygiënische ruimtes, noem het maar op. Voor bijvoorbeeld op een school is dit een nachtmerrie. Zo steken de roddels dan ook snel de kop en zullen mensen hun kinderen niet meer op deze school hun kinderen inschrijven. Schoonmaakbedrijf Rotterdam zorgt er voor dat het schoon gemaakt wordt en dat ook zo blijft.

Schoonmaak Rotterdam kent vele specialisaties

Naast de algemene schoonmaak kent het bedrijf ook meerdere specialisaties. Hieronder is een kleine lijst met de specialisaties:

–         Specialistische reiniging zoals glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud

–         Een contactpersoon met veel ervaring. Zo hoeft U niet alles uit te leggen wat gênante momenten kan voorkomen

–         Branche specifieke opgeleide medewerkers

–         Een spoed service die er voor dient om mensen te kunnen vervangen in nood gevallen. Deze is bedoeld voor bedrijven of instanties die al wel schoonmakers in dienst hebben maar die plots niet op komen dagen.

–         Een uitstekende calamiteiten service die klaar staat voor wanneer er een noodgeval is gebeurd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld waterschade, inbraakschade of iets dergelijks.

 

Schoonmaakbedrijf Rotterdam staat altijd voor U klaar

Met verschillende services staat dit bedrijf voor U klaar om U te komen helpen. Dit geld dan ook voor 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Dit is ook één van de krachten van het bedrijf en het geen dat hun onderscheid van de rest. Dit gaat ook gepaard met duurzame ontwikkelingen. Alle ervaring die het bedrijf op doet tijdens de werkzaamheden zullen zij gebruiken om de drie p’s te ontwikkelen. Deze p’s staan voor: People, Planet en Profit. Zij zullen er dus ook alles aan doen om zo milieu vriendelijk te werk te gaan en zo goed mogelijk voor hun werknemers te zorgen.