De Voordelen Van Een Schoonmaakmiddelen Groothandel

D

Een goede en regelmatige schoonmaak van de werkruimte is nu eenmaal noodzakelijk. Een schone en frisse werkruimte zorgt voor een prettige werksfeer en wanneer er klanten over de vloer komen, zal een aantrekkelijke ruimte niet alleen huidige klanten, maar ook potentiële nieuwe klanten aanspreken. Wanneer u werkzaam bent in de horeca, dan zijn vooral de eisen op het gebied van hygiëne van belang. Klanten verwachten niet alleen lekker eten van goede kwaliteit, maar vooral een keuken die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. Ook wanneer u werkzaam bent in de voedingsmiddelenbranche, is een uitstekende hygiëne een must. Als ondernemer wilt u voor de uitvoering van het schoonmaakplan beschikken over de juiste schoonmaakmiddelen en producten. Wanneer u hiervoor afhankelijk bent van diverse leveranciers, is dit verre van efficiënt en in de meeste gevallen bent u ook duurder uit. Het bestellen van producten bij meerdere leveranciers is onoverzichtelijk en kost veel tijd. Door alle benodigde producten bij een schoonmaakmiddelen groothandel in te kopen, wordt een hoop tijd bespaart.

Schoonmaakmiddelen groothandel voor alle schoonmaakproducten

Een groothandel in schoonmaakmiddelen is een totaalleverancier van alle schoonmaak gerelateerde producten. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen als allesreinigers, vloerreinigers, keukenreinigers en toiletreinigers en schoonmaakartikelen als stofzuigers, schoonmaakmachines, dweilen en doeken, food disposables, hygiënepapier en personal care artikelen. Het voordeel van inkopen bij een groothandel is niet alleen het brede assortiment, maar ook de specialisatie voor iedere sector. Of u nu werkzaam bent bij een schoonmaakbedrijf, kantoor, zorginstelling, gemeente, in de voedingsindustrie of in de horeca, er zijn voor iedere bedrijfstak specifieke producten verkrijgbaar die voldoen aan alle gestelde eisen die in uw sector gelden. Een ander bijkomend voordeel van inkopen bij een schoonmaakmiddelen groothandel is dat wanneer er groot wordt ingekocht, dit stukken voordeliger is. De stukprijs van schoonmaakproducten is vaak hoger dan wanneer er gekozen wordt voor het bestellen van grote aantallen in een keer. Daarnaast wordt er bespaard op verpakkingskosten, verzendkosten en administratieve kosten.

Ecologische schoonmaakmiddelen voorzien van Ecolabel

Het milieu wordt steeds belangrijker. Ook veel ondernemers zien het belang van duurzaamheid in en willen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet alleen wordt er bij de keuze van een partij voor schoonmaakproducten gekeken naar het aanbod en de prijs, ook de mogelijkheid om schoonmaakmiddelen voorzien van een Ecolabel te bestellen wordt steeds populairder. Ecologische producten bevatten geen chemische bestanddelen zoals bleek en zijn hierdoor niet schadelijk voor het milieu. Deze producten zijn biologisch afbreekbaar en kunnen geen irritatie aan de huid of luchtwegen veroorzaken. Een schoonmaakmiddelen groothandel heeft een uitgebreid assortiment ecologische schoonmaakartikelen in het assortiment.
hybride-ontvetter-V15-zeer-krachtige-industri%C3%ABle-ontvetter-industrie-reiniger-cleanstar-767x1000.png

Alle schoonmaakproducten voorradig

Wanneer een inspecteur van de Voedsel en Warenautoriteit een bezoek aankondigt, moet een bedrijf hier snel op in kunnen springen. Het te allen tijde voorradig hebben van de benodigde schoonmaakmiddelen en artikelen is daarom zeer belangrijk. Een groothandel in schoonmaakartikelen zorgt er samen met u voor dat uw voorraad altijd up to date is. Ook in het geval van calamiteiten kan het voorradig zijn van schoonmaak- en hygiëneartikelen handig zijn.