Groothandel Schoonmaakmiddelen in Bulk Kopen

G

Een goede en professionele hygiëne binnen een organisatie is een essentieel onderdeel van het zakendoen. Een schone kantooromgeving zorgt voor een prettige beleving die werknemers op de eigen werkplek ervaren. Daarnaast zorgt een schone werkomgeving voor een positieve indruk op klanten. Het goed schoonmaken van winkels zorgt voor een plezierige winkelbeleving van het winkelend publiek. En een fabriek die schoonmaken serieus neemt, voorkomt verontreiniging van productieprocessen. Goede hygiëne in de horeca is helemaal van belang. Het voorkomt besmetting van voedsel.

Voor bedrijven die professioneel omgaan met hygiëne is het kopen van schoonmaakmiddelen een continu proces. Het inkopen van schoonmaakmiddelen via een groothandel schoonmaakmiddelen is voor deze bedrijven een goede oplossing. Hieronder volgt uitleg over de voordelen van het inkopen bij een schoonmaakmiddelen groothandel.

1. Door groot in te kopen bij een groothandel in schoonmaakmiddelen wordt er tijd bespaard

Het spreekt voor zich dat in zaken doen tijd waardevol is. De tijd die gespendeerd wordt aan het bekijken van de verschillende websites die schoonmaakproducten verkopen en het bestellen van producten, is tijd die ook anders besteed kan worden. Vaak is het doen van een bestelling op een website een tijdrovend proces. Het vinden van goede kwalitatieve schoonmaakproducten, bestellen en het gehele bestelproces elke keer weer doorlopen, is tijdsintensief.

Je bent zelfs meer tijd kwijt als je besluit de schoonmaakmiddelen in de winkel te kopen in plaats van online. Door groot in te kopen via een groothandel in schoonmaakmiddelen wordt er veel tijd bespaart. In plaats van elke keer enkele producten aan te schaffen, is het voordeliger en levert het veel tijdsbesparing op als de schoonmaakproducten in grote aantallen een paar keer per jaar worden besteld bij een groothandel in schoonmaakmiddelen.

2. Door groot in te kopen bij een groothandel schoonmaakmiddelen, worden kosten verlaagd

Naast het besparen van tijd is er natuurlijk de besparing die behaald kan worden als er groot wordt ingekocht bij een groothandel in schoonmaakmiddelen. Professionele reinigingsproducten zijn meestal niet goedkoop. Bedrijven besteden jaarlijks een fortuin aan doeken, borstels, emmers en alle andere producten die nodig zijn om commerciële gebouwen professioneel schoon te maken. Het in kleine aantallen kopen van deze producten is absoluut niet voordelig. Het is logisch dat de stukprijs van producten in kleine getalen altijd hoger zullen zijn dan het inkopen van grote getalen in een keer. Het inkopen in kleine getalen zorgt voor meer verpakkingskosten, verzendkosten en meer administratieve verwerkingskosten. Door groot in te kopen wordt er geprofiteerd van bulkkortingen. In de schoonmaakbranche kunnen bulkkortingen voor schoonmaakproducten oplopen van tien tot twintig procent. In sommige gevallen kan dit oplopen tot wel vijftig procent.

Groothandel schoonmaakmiddelen

3. Door groot in te kopen bij een schoonmaakmiddelen groothandel zijn producten altijd voorradig

Vaak moeten bedrijven snel en adequaat kunnen optreden als het gaat om hygiëne. Een inspecteur van de Voedsel- en Warenautoriteit kan na aankondiging binnen 48 uur een bezoek brengen aan een horecagelegenheid en dan dient de keuken de juiste schoonmaakmiddelen voorradig te hebben. Op kantoor kan een calamiteit plaatsvinden waardoor schoonmaakmiddelen in grote aantallen nodig zijn en controleurs kunnen een fabriek controleren binnen een kort tijdsbestek en dan dient alles op orde te zijn. Er zijn dus tal van reden om altijd genoeg schoonmaakmiddelen op voorraad te hebben. Met een goede voorraad kunnen vlekken, stof en vuil snel en professioneel verwijderd worden.

schoonmaakmiddelen groothandel