Resultaatgericht schoonmaken doen wij met passie

R

Veel schoonmaakbedrijven gaan te werk via een bepaald schema. Dit vinden ze prettig werken en zo kunnen ze zich verantwoorden als het gaat om werkzaamheden. Wij houden hier helemaal niet van en willen dit ook absoluut niet doen. Het liefst gaan we te werk doormiddel van Resultaatgericht schoonmaken. De belangrijkste pijler waar deze methode op rust is schoonmaken wat echt nodig is en dus niet naar de lijst kijken die op de muur hangt. Op die manier maken we simpelweg de meest gebruikte plekken schoon. Wanneer we een nieuwe klant hebben, spreken we met elkaar alles door over wat men het liefst schoon heeft. Kantoren zijn grote leefruimtes waar lange dagen worden gemaakt.

Schoonmaken wat echt nodig is, dat is Resultaatgericht schoonmaken

De revolutie van Resultaatgericht schoonmaken houdt al een paar jaar aan. Er zijn gelukkig steeds meer schoonmaakbedrijven die te werk gaan volgens deze methode. Veel klanten erkennen nu ook de waarde van deze methode. We zijn een groot schoonmaakbedrijf die altijd voor u klaar wil staan. Geen standaard maar gewoon vakwerk. Veel mensen zijn zich niet bewust van dit vakwerk en denken dat schoonmaken er gewoon even bij komt kijken. Maar er is meer dan alleen dat. Schoonmaken op basis van transparantie dat is iets wat niet veel mensen doen. Alle werkzaamheden houden we wel bij in ons logboek, op die manier wordt er toch verantwoord wat er gedaan is, maar niet volgens de aftekenlijst.

Ervaring

We zijn als sinds een lange tijd bezig om onze methode van Resultaatgericht schoonmaken voor iedereen gunstig te maken. We zijn momenteel aardig op weg met deze methode en we zijn ook nog niet klaar met ontwikkelen. Het is namelijk belangrijk om altijd leergierig te blijven naar nieuwe oplossingen en ideeën. U kunt op de site alles vinden over ons.