Daklekkage repareren

D

Een lekkend dak wilt u graag weer zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Niet alleen omdat het lastig is, maar ook om verdere schade aan uw dak te voorkomen. Hoe langer er wordt gewacht met repareren, hoe erger de lekkage zal worden. U loopt uiteindelijk zelfs de kans dat het hele dak vervangen dient te worden. Dit is een dure grap die u natuurlijk liever wilt voorkomen. Daarom kunt u 24 uur per dag KewodakService inschakelen om uw daklekkage te komen repareren. Wij staan direct voor u klaar om op professionele wijze de lekkage aan te pakken.

Beter voorkomen dan repareren
Lekkage aan uw dak is iets dat eenvoudig voorkomen kan worden. Het wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door achterstallig onderhoud aan uw dak. Als er regelmatig onderhoud wordt gepleegd aan het dak, dan wordt de kans op daklekkage aanzienlijk verkleind. U kunt een aantal kleine dingen eventueel zelf doen, zoals het schoonhouden van de dakgoten. Een andere mogelijkheid is om Kewodak Service in te schakelen, zodat wij voor u uw dak kunnen onderhouden. U kunt er dan zeker van zijn dat het goed en veilig gebeurt en dat een dure dakreparatie wordt voorkomen.

Onderhoud aan uw dak
Als u zich helemaal geen zorgen meer wilt hoeven maken over uw dak, dan hebben we bij Kewodak Service een aantal opties voor u. U kunt ten eerste een dakinspectie aanvragen. Dit doet u snel en eenvoudig online. Wij komen dan uw dak inspecteren, zodat u weet hoe uw dak ervoor staat. Kleine reparaties voeren wij dan direct uit. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om opgenomen te worden in het bestand van Kewodak. De conditie van uw dak wordt inzichtelijk gemaakt en wij maken samen met u een onderhoudsplanning die vervolgens uitgevoerd wordt. Als laatste kunt u kiezen voor een onderhoudscontract. Het standaard abonnement houdt in dat er jaarlijks een dakinspectie plaats vindt.