Autoschade in Aalsmeer verhelpen

A

 

Wanneer je veel op de weg bent in verband met werk of privé, dan kan het zomaar voorkomen dat je eens schade hebt opgelopen aan je auto. Als je autoschade in Aalsmeer hebt opgelopen, dan kun je ons altijd contacteren. Wij zorgen ervoor dat de schade binnen de kortste tijd wordt verholpen en dat je hier geen verdere gevolgen van zult ondervinden. Wanneer er schade wordt gereden aan een auto, kan het zijn dat de schade zich gaat uitspreiden. Wanneer je bijvoorbeeld een barst in je auto hebt, kan het zijn dat deze verder gaat scheuren waardoor je alleen maar verder van huis bent op een gegeven moment. Dit geldt tevens ook voor barsten in je autoruit. Deze kunnen ook gaan uitscheuren waardoor je uiteindelijk geen goed en duidelijk zicht meer hebt. 

 

Waar schade melden?

Waar kan je je autoschade in Aalsmeer melden? Dat kan bij ons op twee verschillende manieren. Bij ons kun je natuurlijk nog een belletje geven met het probleem en de grote van de schade. Daarnaast is het ook mogelijk om de schade online te melden. Hiervoor moet je een formulier invullen met de kenmerken van de schade en wellicht de oorzaak. Zo kunnen wij schatten wat het gaat kosten en de tijd die wij nodig hebben. Dit koppelen we dan weer terug aan jou, zodat jij eigenlijk een offerte in handen krijgt voordat we aan het werk gaan. Daarnaast zullen we in overleg met jou aan de slag gaan met het verhelpen van de schade.

 

Informatie over de garage

Bekijk voor de actuele openingstijden onze website. Hier staat ook nog eens alle informatie die voor u belangrijk kan zijn. Daarnaast vind je hier ook het formulier dat je nodig hebt om je autoschade in Aalsmeer te melden. Wanneer het niet in Aalsmeer is gebeurd, kan wellicht een van onze andere vestigingen je verder helpen.