Refurbished iPhone kopen met 100% originele onderdelen? Is dat mogelijk?

R

Refurbished iPhone kopen met 100% originele onderdelen. 

Planet Refurbished werkt samen met onafhankelijke Premium Service Providers om de beste kwaliteit voor u te leveren. Elk apparaat wordt onderworpen aan een inspectie van 72 punten om ervoor te zorgen dat u een refurbished iPhone of iPad van de hoogste kwaliteit ontvangt.

Zo goed als nieuw
Elk apparaat is zo goed als nieuw. Onze apparaten zijn professioneel gepolijst, volledig gerenoveerd en waar nodig voorzien van nieuwe originele onderdelen. Ook wel refurbished genoemd. We wedden dat het bijna onmogelijk is om een vernieuwde iPhone of iPad van een nieuwe te onderscheiden

2 jaar garantie
We werken met de beste partners wereldwijd op elke schakel in de keten en daarom hebben we zoveel vertrouwen in onze producten dat we een garantie bieden tot 2 jaar. Dit komt door de uitgebreide controles.

Dezelfde kwaliteit, betere prijs
We beweren dat onze producten dezelfde kwaliteit hebben als nieuwe producten. Wij werken samen met de beste partners van de wereld om u de hoogste kwaliteit te bieden. Elk apparaat wordt grondig getest en gecontroleerd door een onafhankelijke Premium-serviceprovider. We maken de Apple devices goed schoon en repareren de eerder gebruikte iPhones en iPads met zorg. We hoeven echter geen volledig nieuw apparaat te maken. Dit scheelt veel geld, waardoor een vernieuwd product veel voordeliger voor u is dan een nieuw product.

Elektronisch afval
De gemiddelde gebruiksduur van een smartphone is 18 maanden Door een iPhone of iPad een tweede leven te geven, voorkomt u dat een elektronisch apparaat elektronisch afval wordt. De wereld produceert jaarlijks ongeveer 20 miljoen ton elektronisch afval. Dit is een enorm probleem, omdat een grote hoeveelheid elektronica op stortplaatsen terechtkomt en giftige metalen in het milieu terechtkomen. De cijfers laten zien dat als we hier niets aan doen, dit probleem alleen maar groter wordt. De oplossing is eenvoudig: we moeten de producten die we al hebben een langere levensduur meegeven.

We hebben maar één missie: duurzame keuzes betaalbaarder maken.
Een refurbished iPhone of refurbished iPad is een iPhone of iPad die eerder is gebruikt, maar is schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig voorzien van nieuwe originele Apple-onderdelen. Renewd refurbished de iPhones en iPads volgens de hoogste standaard, zodat ze zo goed als nieuw worden. De aankoop van een Renewd-product bespaart u geld, maar bespaart ook het milieu.