Met reserve tafelvoetbal onderdelen heb je nooit panne

M

Alle gebruiksvoorwerpen kunnen stukgaan of onderhoud nodig hebben. Zo ook met een tafelvoetbal natuurlijk. Deze toestellen zien enorm af, zeker als het er hevig aan toe gaat. Om te winnen zetten spelers vaak heel wat druk op de stangen. Ook al zijn deze stevig, ze kunnen hun vorm of soepelheid verliezen en dan moet je ze vervangen natuurlijk. Dat kan via online shops of een lokale winkel. Naast stangen hebben ze nog een voorraad van vele andere tafelvoetbal onderdelen.

Het spreekt voor zich dat een nieuwe tafelvoetbal niet onmiddellijk nieuwe onderdelen nodig heeft. Al kun je je voorzorgen nemen en al enkele onderdelen in voorraad halen, mocht er iets verkeerd gaan. Zeker met een tafelvoetbal die vaak gebruikt moet worden is een extra onderdeel geen overbodige luxe. Als een speler net wat te veel kracht zet op de stangen dan kunnen deze breken.

Waar je ook nooit teveel van kan hebben zijn de ballen waarmee je speelt. Ze kunnen wel wat aan, maar ze gaan toch verslijten met de tijd. En mocht er eens eentje buiten het veld vallen en onder een kast belanden, dan moet je die daar laten als je er niet aankan. Ook de spelers die op de stangen zitten gaan verslijten. Deze moeten de schokken aankunnen en gaan afslijten aan de voeten van de denkbeeldige spelers. Er komt vaak heel wat snelheid aan te pas, samen met kracht maakt dat dat deze onderdelen gaan verslijten. Een verschil is wel op te merken met indoor en outdoor voetbaltafels. Het weer zal ook nog eens meespelen aan het gebruik en slijtage.

Slijtage tafelvoetbal onderdelen

Speel je thuis sporadisch of op café regelmatig? De tafels krijgen dan meer of minder te verduren en ook dat zie je aan de slijtage. De scoretellers worden steeds gebruikt met enige fierheid als er een punt gescoord is. Ze zullen er niet van stuk gaan, maar ook hier zal je toch eens moeten vervangen na verloop van tijd.

Nog een belangrijk onderdeel zijn de kogellagers. Deze zorgen ervoor dat alles soepel blijft lopen. Je ziet ze niet, ze zitten in de stangen, zodat deze blijven ronddraaien. Het is van zo een materiaal dat deze gaan verslijten. Je krijgt dan piepende geluiden. Een spray met speciale olie of nieuwe kogellagers kunnen dit oplossen. Als je goed voor je tafelvoetbal zorgt dan zal deze ook zeer lange tijd meegaan.

Bestel je tafelvoetbal onderdelen snel en voordelige via een webshop. Je hebt alles snel in huis zodat je snel verder kan spelen. Heb je informatie nodig hoe je alles kan vervangen? Dan kan je hiervoor uiteraard contact opnemen. Het spreekt voor zich dat de onderdelen op voorraad zijn, een tafelvoetbal met ontbrekende spelers is niet zo leuk. Of handvaten die onbruikbaar of verdwenen zijn. Deze komen in aanraking met bezwete handpalmen en gaan ook slijtage vertonen. Zeker voor een evenement of café heb je tafelvoetbal onderdelen nodig, het is namelijk een bron van inkomsten.