Glasvezeltechniek

G

 

Internetten is tegenwoordig eerder een basisbehoefte dan een luxe goed. Daarom wordt er ook steeds meer uitgebreid op dit gebied. Zo kon je tientallen jaren geleden enkel op een internetkabel internetten. Ook kon je toen alleen toegang krijgen tot het internet op een computer. Tegenwoordig kan je ook met tablets, telefoons en laptops toegang krijgen tot het internet. Door deze ontwikkelingen is er ook een ontwikkeling opgetreden met betrekking tot sneller en veiliger internet. Het glasvezeltechniek is ontstaan en is aantrekkelijker dan ooit. Natuurlijk zijn ook wij meegegaan met de ontwikkelingen op de markt en kan je bij ons alles aanschaffen om zelf een glasvezelverbinding te leggen. Van patchpanelen tot en met pigtails kun je bij ons aanschaffen. Met ons ruime assortiment en onze deskundigheid kun je ervanuit gaan dat je de juiste keus hebt gemaakt.

 

Wat is het verschil

Waarin verschilt glasvezeltechniek van ‘gewone’ internettechniek. Allereerst heb je met glasvezel veel snellere upload en download snelheden. Dit betekent dat je niet alleen sneller een bestand kan downloaden en uploaden, maar ook dat de webpagina’s veel sneller laden. Want ook deze gegevens moeten worden gedownload vanaf het internet. Daarnaast kan je met glasvezel ervan uitgaan dat er geen internet meer kan worden afgetapt. Wat het voor jou een stuk veiliger maakt, maar ook goedkoper.

 

Overstappen

Wil jij graag overstappen op glasvezeltechniek? Neem dan contact op met een van onze werknemers. Zij kunnen je uitgebreid uitleggen hoe het allemaal precies in elkaar steekt, maar ook welke artikelen je moet aanschaffen om de verbinding te kunnen maken. Ben je zelf niet zo’n held in techniek? Dan kunnen wij ook een van onze monteurs naar je toe sturen om de verbinding gereed te maken voor je! Voor meer informatie kun je het beste terecht op onze website. Hier vind je tevens ook alle artikelen die je mogelijk nodig hebt voor een verbinding.