Deze planning software is voor zowel school als werk

D

Tijdens mijn schooljaren heb ik flink wat moeten als het gaat om planning. In mijn jaren was er nog geen internet en moest alles met de hand gedaan worden. Dit zorgde ervoor dat ik heel lang bezig was met verschillende verslagen schrijven. Ook het uitzoeken van informatie duurde veel langer, omdat je alles handmatig in een boek moest opzoeken. In deze tijd gaat dat veel makkelijker. Je kan alle informatie die je nodig hebt online vinden en verslagen schrijven bijna zichzelf met deze technologie. Omdat alles zo lang duurde voordat je iets af had, klopte mijn planning vrijwel nooit. Hierdoor heb ik op school veel problemen gehad, omdat ik niet altijd alles op tijd in leverde. Mijn kinderen gebruiken nu een ideaal planning software hiervoor.

Schoolleven

Deze planning software is gemakkelijk in gebruik en kan ook snel worden gedeeld met anderen. Wat ik heel fijn vind. Mijn kinderen maken zelf hun planning en delen deze dan met mij. Dan kan ik een beetje een oogje in het zuil houden, voor het geval ze het niet gaan redden. De planning software is te downloaden vanaf het internet en kost niks. In deze planning software kan er worden gewerkt met verschillende kleurtjes. Zo kunnen de kinderen elke agenda een ander kleurtje geven.

Werkleven

Deze planning software is ook ideaal voor het werkende leven. Hier zijn er ook vaak veel dingen die tegelijk moeten gebeuren. Dit kan er voor zorgen dat het overzicht wordt verloren. Het is slim om al je afspraken en opdrachten te noteren in deze software en deze dan in te plannen op het meest gunstige moment. Persoonlijk vind ik het een heel fijn programma. Ik kan de planning eindelijk overzichtelijk indelen en het ook op meerdere apparaten openen, zodat ik altijd de planning bij de hand heb. Zonder een planning loop ik rond als kip zonder kop.