Baalt u van uw kleine autoschade? Dan is dagherstel wellicht een optie voor u!

B

U heeft het wel eens meegemaakt. U komt terug van bijvoorbeeld werk, komt bij de auto aan en ziet ineens schade zitten. Er zit geen notitie onder de ruitenwisser met daarop gegevens genoteerd. Dit is natuurlijk erg jammer! U wilt uw auto juist in goede staat houden en dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is er daarom dagherstel! Er zijn steeds meer autoschadeherstelbedrijven die dit aanbieden. Met de innovatieve reparatiemethode kan er snel gehandeld worden. Het is niet meer zoals vroeger dat het gehele paneel vervangen moest worden of overgespoten. Er kan voortaan plaatselijk bijgespoten worden, zonder zichtbaar kleurverschil.

Voordelen van dagherstel

Omdat er sneller geschakeld kan worden dan vroeger bied het voor de klant voordelen. Zo is de klant met dagherstel zijn auto niet voor een langere tijd kwijt. Waar sommige mensen veel waarde aan hechten! Het gehele paneel hoeft niet vervangen te worden of overgespoten waardoor de kosten ontzettend meevallen. Altijd fijn om wat centen in de portemonnee te houden!

Soorten dagherstel

Er is een breed aanbod aan dagherstel. Dit verschilt natuurlijk per autoschadeherstelbedrijf maar denk hierbij eens aan:

·        (Parkeer)deukjes

·        Ondiepe kras

·        Diepe kras

·        Bumperbeschadiging kras

·        Bumperbeschadiging deuk

·        Bumperbeschadiging grote deuk

·        Deuk / kras – doorsnee maximaal 20 cm

·        Deuk / kras – grootte voorschem of deur

·        Ster in voorruit

·        Lichtmetalen velgen

·        Koplamp dof of beschadigd

·        Extra glans

·        Doffe lak

Maar ook interieur kan hersteld worden met dagherstel, zoals:

·        Nare luchtjes

·        Vuile bekleding

·        Gaatjes of scheurtjes bekleding

·        Dashboardbeschadiging

Aanbod

Zoals u ziet worden er vele soorten dagherstel aangeboden. Benieuwd of uw schade valt onder dagherstel? Vaak kunnen autoschadeherstelbedrijven dit door middel van een whatsappfoto vaststellen of ga gewoon eens langs bij uw plaatselijke reparatiepunt. Bent u iemand die veel tijd doorbrengt in uw auto voor werk of andere gelegenheden, maar toch graag de auto netjes en in goede staat wilt houden? Dan kan dagherstel een oplossing voor u en uw auto zijn!