De beste premium refurbished iPhones koop je bij Coolmix

D

De beste premium refurbished iPhones koop je bij Coolmix

Refurbished iPhones koop je bij Coolmix

Coolmix is een internationale organisatie met het grootste aanbod premium refurbished telefoons van A-merken met de beste kwaliteit, service en altijd 2 jaar garantie. Wij bieden, als enige in Nederland, premium refurbished telefoons aan zonder gebruikerssporen en voor de laagste prijs. Wij zijn dan ook als goedkoopste uit de test van de consumentenbond gekomen (https://www.consumentenbond.nl/smartphone/grote-prijsverschillen-bij-refurbished-smartphones).

Betrouwbaarheid

Om de betrouwbaarheid te verhogen maken wij gebruik van post-order reviews. Na iedere bestelling ontvang je een uitnodiging om een review te plaatsen over het verloop van de bestelling, de webshop en eventuele andere opmerkingen. Het plaatsen van een review is uiteraard geheel aan jou, wij waarderen het enorm omdat wij jou daardoor nog beter kunnen helpen met je volgende aankoop.

Voordelig

Naast de uitstekende service en betrouwbaarheid wil je natuurlijk ook voordelig shoppen. Wij rekenen daarom géén verzendkosten bij je bestelling. Daarnaast zorgen wij ook dat onze prijzen voortdurend scherp blijven zodat je nooit te veel betaalt