Taalkennis wat roestig? Volg een taaltraining!

T

Bent u op zoek naar een taalcursus Frans voor uw team of een bepaalde afdeling van uw bedrijf? Dan is The Square Mile het aangewezen taalinstituut voor u. Wij richten ons al sinds 2002 op het verzorgen van taaltrainingen voor diverse branches in het bedrijfsleven. Vele bedrijven door heel Nederland hebben al geprofiteerd van onze kwalitatief hoogstaande taaltrainingen. We hebben beschikking over vier trainingslocaties in Nederland, maar onze trainers komen ook graag bij u in-company om de taaltraining naar wens te verzorgen.

Taaltrainer met ervaring

Naast een taaltraining Frans kunt u bij ons ook terecht voor een cursus Duits of een cursus in een andere taal naar wens. Wij kunnen altijd zorgen dat er een ervaren taaltrainer voor u klaar staat om de gewenste taalcursus voor u te verzorgen. The Square Mile staat bekend om de taaltrainingen op maat. We laten niets aan het toeval over en zorgen altijd dat u en uw collega’s precies dat kunnen leren waar behoefte aan is.

Taaltraining naar wens

The Square Mile biedt eindeloos veel mogelijkheden als het om taaltrainingen gaat. Uw training wordt altijd perfect afgestemd op de branche waarin u werkzaam bent. Er wordt rekening gehouden met uw situatie, wensen en leerdoelen. Tijdens een intake gesprek maakt u duidelijk wat u precies wilt leren. Aan de hand daarvan wordt een taaltraining samengesteld waar u echt iets aan heeft. Tijdens de training krijgt u precies de leermiddelen aangereikt waarmee u uw leerdoelen kunt bereiken.

Mogelijkheden

Bij The Square Mile kunt u uw training met uw team volgen, maar ook individuele trainingen behoren tot de mogelijkheden. Wij bieden trainingen op afstand, wat erg handig is voor mensen die veel reizen voor hun werk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor losse workshops. Als u contact met ons opneemt, dan bespreken wij graag de mogelijkheden voor uw bedrijf.