Stijlvolle wieldoppen

S

Onmisbaar voor een ieder die zijn of haar auto zo mooi mogelijk wil hebben; wieldoppen. Deze upgrade voor je auto kent enorm veel voordelen, maar het belangrijkste is toch het uiterlijk van je wagen. Zo kun je ervoor kiezen om je auto van een sportieve look te voorzien. Houd je van kleur? Kies dan voor kleurrijke wieldoppen! Tot slot beschermt een wieldop ook je auto tegen diverse weersinvloeden van koude periodes.

Eenvoudig

Wanneer je niet zo handig bent met je auto, kun je kiezen voor het gemakkelijke kliksysteem. Hiermee kun je eenvoudig de wieldoppen monteren op je autobanden. Veel tijd ben je niet nodig, want de wieldoppen zijn binnen een paar minuutjes gemonteerd.

Alle soorten en maten

De wieldoppen zijn in sets van 4 stuks of los verkrijgbaar. Een bijkomend voordeel is dat de wieldoppen ook universeel te verkrijgen zijn. Hierdoor weet je zeker dat de wieldoppen bij je auto passen. Let wel op de inchmaat. Wieldoppen 14 inch, wieldoppen 15 inch of andere varianten; kijk wat bij jouw banden past. De maat van jouw banden vind je aan de zijkant van je band in letters en cijfers. Voor de inchmaat moet je achter de “R” kijken.

Een bijkomend voordeel van wieldoppen is de diversiteit in aanbod. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende varianten. Denk aan kleur, vormen, groottes maar ook materialen. Hierdoor weet je zeker dat er een passend model beschikbaar is voor jouw bolide!

Bespaart geld

Tot slot zijn wieldoppen vriendelijk voor je portemonnee. Ze kosten in vergelijking met vervangers erg weinig. Daarnaast zijn ze enorm duurzaam, en voorkomen ze schade aan je auto.